5 Ocak 2010 Salı

Lida Kullanımı ,Gıda Enerji Değeri Ve Katı Yağlar

Keyfimizin belirleyeceği gıda seçimleriniz, çeşitlilik göstermeli, taze, sağlıklı ve mümkün olan en çok vitamin,mineral miktarını vücudunuza sağlayan besinlerden oluşmalıdır. Unutulmaması gereken nokta: Siz hem Lida zayıflama Hapı kullanacaksınız hem tras yağda,katı yağdan,hayvansal yağlardan uzak durmayacaksınız.Bu Ateşe su ile gitmek yerine benzinle gitmek olur

Sağlığı tam olan,her tür besini rahatlıkla sindirir, emilim ve atılım sorunu yoktur; bağırsak florası her tür saldırıya, hatta bakterilere karşı bile (Rosell Enstitüsü’nün çalışması) vücudu korur. Bazen, sofrada aşırıya kaçmanın bile, verdiği keyif nedeniyle iki beynin uyumunu sağlamakta yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
Artık gıdalar çok daha iyi kontrol edilmektedir; ancak gıda maddelerine patojen maddeler veya bakterilerin bulaşması, nem, toksinler, sebze ve meyvelerin üzerinde kalan böcek ilaçları ve genetik olarak değiştirilmiş maddeler (transjenik), çok dikkatli seçimler yapmamızı gerektirir.
Pişirme önemlidir. Uzun süre pişirme vitaminleri öldürür ve besinin enerji değerini düşürür. “Mangaldan” uzak durun: Et, balık, patatesin, hücreyi öldürerek kanserlere yol açan, yaşlanmayı hızlandıran serbest radikallerce zengin, yanmış kısımlarını yemeyin. Bunu bir zayıflama periyodunda Lida Zayıflama hapı kaldıramaz. Kızartmalar için her seferinde yeni yağ kullanın. Eğer aynı yağı tekrar kullanmanız gerekiyorsa, süzdükten sonra kullanın.
Pişmiş katı yağlardan kaçının, pişmiş tereyağı safra yollarını ve pankreas kanallarım tıkar. Önceden hazırlanmış salata, meyve suyu, meyve salatası gibi besinlerin okside olduklarını hatırlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Zayıflama lida fx15 biber hapı fx15 lw6090 acı cehre